"Ворскла" виплатить частину боргів гравцям перед матчем проти "Арсенала"

Укрінформ
Гравці полтавського футбольного клубу "Ворскла" отримають частину заборгованостей перед матчем проти лондонського "Арсенала", який відбудеться  20 вересня.

Про це повідомляє FootballHub.

"До Лондона у гарному настрої. Гравці "Ворскли" мали зустріч із керівництвом клубу, яке пообіцяло погасити частину боргів до матчу з "Арсеналом", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що на початку липня полтавський клуб "Ворскла" був винен футболістам виплати зарплати за 7-8 місяців плюс бонуси за третє місце в УПЛ, персоналу - за рік роботи. Після виходу в Лігу Європи команді обіцяли погасити всі борги, але виплатили лише за один місяць.

Сьогодні керівництво клубу сповістило команду, що прийняло рішення достойно преміювати всіх причетних гравців, тренерів і працівників клубу до здобуття командою бронзових нагород чемпіонату УПЛ сезону- 2017/18 та за вихід до групового етапу Ліги Європи УЄФА сезону- 2018/19.

Читайте також: Форвард "Ворскли" Коломоєць відновився і вирушить на матч проти "Арсенала"

Нагадаємо, матч 1 туру групового раунду Ліги Європи УЄФА "Арсенал" (Лондон) – "Ворскла" (Полтава) відбудеться в Лондоні 20 вересня і розпочнеться о 22.00. Обслуговуватиме його бельгійська бригада арбітрів на чолі з 30-річним Бартом Фертентеном. У Полтаві матч транслюватимуть у спеціально облаштованій фан-зоні із величезним екраном розміром 6х4 м.

Фото: ФК "Ворскла" 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-