Форвард

Форвард "Ворскли" Коломоєць відновився і вирушить на матч проти "Арсенала"

Укрінформ
Провідний форвард полтавського футбольного клубу "Ворскла" Юрій Коломоєць вже розпочав тренування у загальній групі своєї команди.

Кандидат у збірну України з футболу Юрій Коломоєць пропустив останній поєдинок своєї полтавської команди через пошкодження привідного м'яза стегна, але вже повністю відновився і завтра, 19 вересня, у складі 20 футболістів на чолі з головним тренером Василем Сачком вирушить на матч проти лондонського "Арсенала". Про це повідомляє zbirna.com

Зараз у лазареті "Ворскли" знаходяться Олександр Чижов і Артем Габелок, але якщо у півзахисника ще є шанси зіграти в Англії, то досвідчений захисник не зробить цього напевно - у нього проблеми з коліном. Також продовжує курс відновлення після важкої травми хрестоподібної зв'язки коліна півзахисник Денис Васін. Він знаходиться на лікуванні у Сербії і не внесений у заявку на груповий раунд Ліги Європи УЄФА.

Читайте також: На матчі "Динамо" – "Астана" працюватимуть арбітри з Туреччини

Нагадаємо, матч 1 туру групового раунду Ліги Європи УЄФА "Арсенал" (Лондон) – "Ворскла" (Полтава) відбудеться в Лондоні 20 вересня і розпочнеться о 22.00. Обслуговуватиме його бельгійська бригада арбітрів на чолі з 30-річним Бартом Фертентеном. У Полтаві матч транслюватимуть у спеціально облаштованій на території стадіону "Ворскла" ім. О. Бутовського фан-зоні із величезним екраном розміром 6х4 м. 

Фото: vorskla.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-