Фонсека:

Фонсека: "Гоффенгайм" дуже сильний і має свою особливу ідею гри

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека прокоментував свого першого суперника в Лізі чемпіонів УЄФА.

Паулу Фонсека, зокрема, зазначив, що німецький "Гоффенгайм" має дуже амбітного молодого наставника і інвестував великі кошти у гравців.

"Можливо, багато хто не знає добре "Гоффенгайм" і "Ліон", але потрібно розуміти, що вони посіли треті місця в своїх внутрішніх чемпіонатах. У "Гоффенгайма" дуже молодий і амбітний тренер, вони здивували Бундеслігу в останньому сезоні. Коли була пауза, 10 гравців "Гоффенгайма" виступали за національні збірні. Також інвестиції, які вони вклали в гравців, перетинають позначку в 50 мільйонів євро. "Гоффенгайм" дуже сильний. У них своя особлива ідея гри і вони прекрасно знають, що їм потрібно робити", - цитує Фонсеку footballua.tv. 

Читайте також: Ісмаїлі: Важливо розпочати ЛЧ УЄФА в Харкові з хорошого результату

Нагадаємо, матч "Шахтар" – "Гоффенгайм" 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться завтра, 19 вересня, на стадіоні ОСК "Металіст" у Харкові і розпочнеться о 19.55. На матчі працюватиме суддівська бригада з Данії. На думку букмекерів, перевагу у цьому протистоянні має чемпіон України. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-