Ісмаїлі: Важливо розпочати ЛЧ УЄФА в Харкові з хорошого результату

Ісмаїлі: Важливо розпочати ЛЧ УЄФА в Харкові з хорошого результату

Укрінформ
Захисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Ісмаїлі розповів про готовність команди до стартового матчу в Лізі чемпіонів УЄФА, який відбудеться 19 вересня проти німецького "Гоффенгайма".

Ісмаїлі, зокрема, зазначив, що "Манчестер Сіті" є беззаперечним фаворитом у групі, але "Шахтар" боротиметься, і важливо розпочати турнір з хорошого результату.

"Дуже складна група з сильними суперниками. "МанСіті" - фаворит, а далі може статися що завгодно. У тому сезоні багато хто не вірив, що ми обіграємо серйозних опонентів і вийдемо в плей-офф, але ми зробили це. Будемо боротися і намагатися перемагати. Перша гра вдома, в Харкові, і важливо почати турнір з хорошого результату", - цитує Ісмаїлі прес-служба ФК "Шахтар".

Зазначимо, що "Шахтар" у 13-е стартує в груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА. У минулому році підопічні Паулу Фонсека вдало виступили в квартеті з "Манчестер Сіті", "Наполі" і "Феєноордом" і вийшли в плей-офф турніру. У новому сезоні жереб знову звів чемпіона України з "Сіті", а з "Гоффенгаймом" і "Ліоном" клуб зустрінеться вперше. "Гоффенгайм" вперше в своїй історії став бронзовим призером Бундесліги і безпосередньо потрапив у груповий етап Ліги чемпіонів.

Читайте також: Бразильці Нем і Дентіньйо тренуються окремо до матчу "Шахтаря" проти "Гоффенгайма"

Нагадаємо, матч "Шахтар" – "Гоффенгайм" 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться завтра, 19 вересня, на стадіоні ОСК "Металіст" у Харкові і розпочнеться о 19.55. У зв'язку з високим попитом на квитки каси харківського стадіону продовжили роботу і відкриті з 9.00 до 21.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-