Шевченко і Протасов візьмуть участь у церемонії вручення нагород ФІФА-2018

Шевченко і Протасов візьмуть участь у церемонії вручення нагород ФІФА-2018

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко та перший віце-президент ФФУ Олег Протасов візьмуть участь у роботі Конференції ФІФА в Лондоні.

Конференція ФІФА розпочне свою роботу 23 вересня і буде присвячена аналізу останнього чемпіонату світу. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Головними темами для обговорення та широкої дискусії стануть: нові тенденції в розвитку тактики, техніки та фізичних кондицій; порівняння минулої світової першості з попередніми; особливості суддівства з урахуванням роботи системи VAR.

Окрім конференції, делегати зможуть відвідати спеціальні зустрічі, які організовуватимуть регіональні футбольні конфедерації, зокрема УЄФА. Їхньою головною метою буде всебічний аналіз впливу чемпіонату світу на розвиток футболу в різних регіонах планети. 

Читайте також: Павелко: ФФУ придбає 2-3 комплекти VAR і протестує їх

Крім того, учасники Конференції ФІФА запрошені на церемонію The Best FIFA Football Awards 2018, яка відбудеться також у столиці Великої Британії 24 вересня. На ній будуть визначені кращі гравці та тренери року за версією ФІФА. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-