Кайоде тренувався у загальній групі

Кайоде тренувався у загальній групі "Шахтаря" до матчу з "Олександрією"

Фото
Укрінформ
Нігерійський форвард донецького футбольного клубу "Шахтар" Оларенваджу Кайоде вперше після двомісячної перерви тренувався в загальній групі команди.

Кайоде пропустив старт сезону через травму, отриману ще на літніх зборах в Німеччині. Також, за словами клубних медиків, найближчим часом до загальної групи "Шахтаря" повернеться захисник Іван Ордець. Про це повідомляє прес-служба ФК "Шахтар".

Ранкову сесію 12 вересня у заміському комплексі "Святошин" Паулу Фонсека побудував на вправах тактичного характеру. Спочатку футболісти попрацювали над комбінаційними діями, використовуючи передачі в один дотик, а потім відбулася двосторонка на половині поля з певними тактичними завданнями як для оборони, так і для атаки.

Нагадаємо, 15 вересня в 8-му турі української Прем'єр-ліги "Шахтар" зустрінеться з одним із лідерів нинішнього чемпіонату – "Олександрією". Матч "Олександрія" - "Шахтар" розпочнеться на стадіоні "Ніка" в Олександрії о 14.00, а ще через кілька днів "гірники" стартують в Лізі чемпіонів.

Читайте також: Фонсека: Виступи "Шахтаря" в Лізі чемпіонів створюють імідж українського футболу

Перший матч в Лізі чемпіонів УЄФА сезону-2018/19 "Шахтар" проведе 19 вересня в Харкові проти "Гоффенгайма". Матч розпочнеться на стадіоні ОСК "Металіст" о 19.55. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-