Фонсека: Виступи

Фонсека: Виступи "Шахтаря" в Лізі чемпіонів створюють імідж українського футболу

Фото
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека прокоментував фотовиставку, присвячену виступам команди в Лізі чемпіонів УЄФА.

Паулу Фонсека на відкритті виставки 11 вересня, зокрема, зазначив, що для нього честь бути поруч з легендами, які створювали красиву історію "Шахтаря", а виступи команди в Лізі чемпіонів створюють імідж українського футболу.

"Для мене велика честь бути поруч з легендами, які створювали красиву історію "Шахтаря". Це привід для гордості не лише для вболівальників клубу, але і для всіх українців. Ліга чемпіонів - особливий турнір, який просуває в тому числі країну і її футбол, змагання з почуттям величезної відповідальності. Це вимогливі і складні матчі з кращими європейськими командами. Ніхто і ніколи не може бути впевнений в результаті в Лізі чемпіонів. Але є щось більше, ніж результат, - імідж українського футболу.

Ми завжди хочемо перемагати. Зараз ми знову у важкій групі. Швидше за все, "Манчестер Сіті" в цьому квартеті є головним фаворитом. У будь-якому випадку, я думаю, ми зможемо поборотися з "Гоффенхаймом" і "Ліоном" за друге місце і вихід у плей-офф. Це два сильних суперника, що зайняли треті місця в своїх чемпіонатах. Буде важко, але ми віримо, що все можливо. Постараємося повторити те, що зробили в минулому році", - цитує Фонсеку прес-служба ФК "Шахтар".

Відкриття фотовиставки, присвяченої виступам "Шахтаря" в Лізі чемпіонів УЄФА. 11 вересня 2018 року/Фото: ФК "Шахтар"

Фотовиставка, присвячена історії виступів "Шахтаря" в Лізі чемпіонів, триватиме у київському ЦУМі до 4 жовтня. В експозиції представлено 34 фотографії, які дозволять уболівальникам знову пережити незабутні моменти матчів улюбленої команди в найпрестижнішому клубному турнірі Європи.

Читайте також: Коноплянка: "Шахтар" і "Гоффенгайм" боротимуться за 2-е місце в групі Ліги чемпіонів

Нагадаємо, перший матч в Лізі чемпіонів сезону-2018/19 "Шахтар" проведе 19 вересня в Харкові проти "Гоффенгайма". Матч розпочнеться на стадіоні ОСК "Металіст" о 19.55. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-