Головко: Це не Швед виграв гру з Андоррою, він забив переможний м'яч

Головко: Це не Швед виграв гру з Андоррою, він забив переможний м'яч

Відео
Укрінформ
Головний тренер молодіжної збірної (U-21) України з футболу Олександр Головко поділився враженнями від матчу проти Андорри (1:0) в рамках відбору Євро-2019.

Олександр Головко, зокрема, подякував українським уболівальникам, які "змусили команду включитися" і перемогти.

"Дякуємо нашим уболівальникам. Вони змусили нашу команду включитися. Хочу привітати команду з трьома набраними очками і сказати спасибі Запоріжжю за прийом. Ми дійсно тут отримали теплу підтримку і гарне відношення з боку міста. Сподіваємося, так само буде і в подальшому, чекаємо на нову зустріч.

Сказав гравцям в перерві, що команду не бачу. Треба було додати в командній швидкості. Це не Швед виграв гру, він забив переможний м'яч, який приніс команді перемогу. Йому потрібно було включатися в першому таймі. Не лише він, а потім вся команда додала. Ми повинні були вирішувати долю матчу ще в першому таймі, щоб не відкладати вирішення питання на кінцівку другого тайму. Чим більше працюєш, тим більше щастить. Футбол складається з чотирьох частин - м'яча, простору, часу і фарту. Всі чотири комбінації у нас спрацювали.

Ми намагалися грати в атакуючий футбол. Вийшло задіяти хлопців 1999 року народження в центрі оборони, які добре зіграли. Постаралися відсунути лінію захисту подалі від наших воріт. Але не сподобалося, що був великий відсоток браку в єдиноборствах, невміння їх вести. Залишається питання з центральним форвардом. Будемо думати, що робити. У нас є час перед матчем із Шотландією", - цитує Головка прес-служба Федерації футболу України.

Як повідомляв Укрінформ, 11 вересня футбольна збірна України (U-21) обіграла Андорру з рахунком 1:0 у відбірковому матчі чемпіонату Європи. Переможний м’яч на 87-й хвилині забив Мар’ян Швед.

Читайте також: Молодіжна збірна України перемогла Андорру у відборі Євро-2019

Відео голу Шведа:

Наразі збірна України набрала 14 очок і посідає у своїй відбірковій групі 2-е місце. Нашим футболістам залишилося зіграти у відборі чемпіонату Європи-2019 U-21 два матчі. У жовтні Україна зіграє проти Шотландії і Голландії. Аби вийти у фінальну частину молодіжного Євро-2019, потрібно посісти в групі місце не нижче другого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-