Беллью: Усик – справжній монстр у бою і феноменальний боксер

Беллью: Усик – справжній монстр у бою і феноменальний боксер

Укрінформ
Британський боксер Тоні Беллью прокоментував майбутній бій проти абсолютного чемпіона світу у важкій вазі українця Олександра Усика.  

25-річний британський боксер, зокрема, зазначив, що матиме справу зі справжнім монстром у бою, але впевнений у своїй перемозі.

"За 10 тижнів я ненавидітиму Олександра Усика, коли сидітиму сам в готельному номері і звинувачувати його в самоті і жертвах у моєму тренувальному таборі. Схоже, я вийду в ринг з людиною, яка є кращим боксером в крузервейті з часів Евандера Холіфілда. З людиною, у якої я виграю, а він підніметься в супертяжі і виграє титул чемпіона світу.

Він хотів поєдинок в суперважкій вазі, але я не хотів мати справу з таким монстром в бою без поясів. Тому у нас на кону стоятимуть усі 4 титули, а я стану першим британським абсолютним чемпіоном світу. Коли я пройду весь табір, то зустрінуся в рингу з феноменальним боксером, який приніс стиль любительського боксу і "золото" Олімпіади в професійний бокс.

Але не вводьте себе в оману, я не захоплюватимуся і боятимуся його на дистанції. Я змушу його боксувати на межі, побачимо, чого він вартий. Подивимося, що він із себе представляє, коли дійсно важко. Я лежав на рингу, долав важкі бої, відставав по записках суддів у своїй кар'єрі, не вірю, що у нього так само було. В мене є така міць в ударі, якої немає в Усика. Я можу піймати цього хлопця одним ударом. Потрібна лише одна помилка, рух, і я його переможу. Я страждатиму стільки, скільки мені потрібно протягом 13 тижнів. Ніхто не говорить, що я виграю у нього, але це ми ще побачимо", - цитує Беллью XSPORT

Читайте також: Команда Усика хоче відкласти переговори про бій з Лебедєвим заради бою проти Беллью

Раніше повідомлялося, що поєдинок Беллью - Усик може пройти в Лондоні в листопаді 2018 року. Проте Всесвітня боксерська асоціація (WBA) зобов'язала розпочати переговори про проведення бою між росіянином Денисом Лебедєвим і абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі українцем Олександром Усиком. До 3-4 жовтня сторони мають домовитися, інакше будуть організовані торги.

Фото: Т.Беллью/World in Sport

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-