Команда Усика хоче відкласти переговори про бій з Лебедєвим заради бою проти Беллью

Команда Усика хоче відкласти переговори про бій з Лебедєвим заради бою проти Беллью

Укрінформ
Команда абсолютного чемпіона світу у важкій вазі українського боксера Олександра Усика спробує відстрочити переговори про титульний бій проти росіянина Дениса Лебедєва.

Про це заявив промоутер українського боксера Олександр Красюк.

"WBA зобов'язала нас вступити в переговори, які вимагає резолюція організації. Але оскільки в Усика запланований поєдинок з Ентоні Беллью, а у Лебедєва запланований свій бій (7 вересня), то ймовірно, що ми ці переговори трошки відстрочимо. Адже WBA зобов'язує проводити переговори не персон, а чемпіона і претендента, а яка особа займає цей пост – це вже питання часу: сьогодні один, а завтра інший. А резолюція має відношення до власника поясу, а не до конкретної персони.

Чи буде пояс WBA на кону в поєдинку з Беллью? Так, всі чотири пояси Олександра стоятимуть на кону", - цитує Красюка XSPORT

Читайте також: Промоутер Беллью: Бій з Усиком швидше за все не відбудеться у 2018 році

Як повідомляв Укрінформ, промоутер британського боксера Тоні Беллью вважає, що поєдинок його клієнта з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі українцем Олександром Усиком ймовірно доведеться перенести на 2019 рік. Єдді Хірн, зокрема, зазначив, що цей бій відбудеться лише у тому випадку, коли на кону стоятимуть усі чемпіонські титули.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-