Збірна України з баскетболу взяла участь у благочинному забігу в Києві

Збірна України з баскетболу взяла участь у благочинному забігу в Києві

Фото
Укрінформ
Гравці збірної України з баскетболу долучилися до благочинної акції, яка відбулася 9 вересня у Києві.

Одразу після ранкового тренування до відповідальних матчів відбору на Чемпіонат світу баскетболісти вирушили до центра Києва, де на Хрещатику відбувалися забіги у рамках спортивного заходу Intersport Ukraine Run 2018. Пр це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Під час забігу баскетболісти допомагали дітям з розладами аутичного спектру. Кілька десятків дітей віком від 7 до 9 років у рамках проекту Kids Autism Games вийшли на старт 500-метрової дистанції у центрі столиці України.

У забігу узяв участь Володимир Герун, який лише у суботу ввечері прибув до тренувального табору збірної України: "Вчора пізно ввечорі я прилетів з Іспанії, для того щоб тренуватися зі збірною до важливих матчів відбору, фактично встиг провести лише одне тренування, а сьогодні уже тут на Хрещатику. Благочинні події для мене не новина, із різними командами ми брали участь у різних акціях, але так щоб у забігу, то не доводилося, думаю - це хороша ініціатива і я радий бути причетним до неї".

Гравці збірної запросили своїх напарників по забігу на найближчу гру до Палац спорту підтримати їх у непростому поєдинку з національною командою Іспанії. 

Читайте також: Лень: До найближчих матчів відбору ЧС-2019 з баскетболу буду в хорошій формі

Нагадаємо, збірна України з баскетболу зараз готується до першого матчу другого етапу відбору на Чемпіонат світу-2019, який відбудеться проти збірної Іспанії цієї п'ятниці, 14 вересня, у столичному Палаці спорту. Поєдинок розпочнеться о 19.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-