Малиновський: Зі Словаччиною буде важко, занадто маленька перерва після Чехії

Малиновський: Зі Словаччиною буде важко, занадто маленька перерва після Чехії

Укрінформ
Півзахисник збірної України з футболу Руслан Малиновський прокоментував переможний матч проти Чехії на старті Ліги націй УЄФА.

Руслан Малиновський, зокрема, розповів, як вдалося переломити хід зустрічі, яка розпочалася зі швидкого голу у ворота українців - вже на 4-й хвилині.

"На початку поєдинку нам не пощастило, проте команда не зупинилася. Ми намагалися нагнітати, створювати моменти. Десь не вистачало нам точності в кінцівці, але збірна України діяла організовано, контролювала гру. Це дуже важливо. За нашу наполегливість ми були винагороджені - Зінченко опинився в потрібному місці, здорово увірвався в чужу штрафну і забив. Це дуже важлива для нас перемога. Дуже важливо те, що ніхто з хлопців не опустив голову. Ми продовжували працювати і виконувати тренерську установку. Добре, що забили перед самою перервою. У другому таймі намагалися вразити ворота чехів знову. У деяких моментах нам не щастило, але ми тримали гру під контролем.

Ми проявили характер, а це не просто так. Матч грається 90 і більше хвилин. Ми дотиснули суперника, створили момент. Згадайте, нас було багато в штрафному майданчику збірної Чехії.

Важко доведеться у матчі проти Словаччини. Нам потрібно відновитися, оскільки ми багато сил віддали в поєдинку з Чехією. Дуже маленький проміжок між матчами. Головне для нас - бути свіжими", - цитує Малиновського XSPORT

Читайте також: Зінченко про гол Чехії: Я опинився в потрібний час у потрібному місці

Нагадаємо, 6 вересня у стартовому матчі Ліги націй УЄФА збірна України з футболу в гостях обіграла збірну Чехії з рахунком 2:1. Голами в цьому поєдинку відзначилися Євген Коноплянка (на 45+1 хвилині), Олександр Зінченко (90+3) – Шик (4). 9 вересня українські футболісти зіграють другий матч у Лізі націй УЄФА - проти Словаччини у Львові.  

Фото: dynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-