Зінченко про гол Чехії: Я опинився в потрібний час у потрібному місці

Зінченко про гол Чехії: Я опинився в потрібний час у потрібному місці

Відео
Укрінформ
Автор переможного голу збірної України в стартовому матчі Ліги націй УЄФА проти Чехії (2:1) півзахисник Олександр Зінченко поділився враженнями від матчу.

Олександр Зінченко, зокрема, зазначив, що його гол є результатом гри всієї команди, але була можливість забити у цьому поєдинку більше м’ячів, ніж 2.

"Добре, що ми добилися перемоги. На мій погляд, ми могли раніше забити переможний гол, щоб не відтягувати це питання до останніх хвилин. Ми могли забити набагато більше, ніж два м'ячі. Перед виходом на заміну установка була одна: грати більше на атаку. Грати так, щоб команда добилася позитивного результату. На щастя, все вийшло. Як то кажуть, гол не пахне. Я опинився в потрібний час у потрібному місці. Віктор Циганков зробив передачу в штрафну, воротар не розібрався із захисниками, і мені залишалося поставити крапку.

Велике спасибі сьогодні нашим уболівальникам, тому що було таке відчуття, що ми граємо не в Чехії, а в Україні. Ми добре вивчили чехів, створили багато моментів, але треба працювати над реалізацією, щоб не доводити розв'язку до останніх хвилин", - цитує Зінченка zbirna.com

Нагадаємо, 6 вересня у стартовому матчі Ліги націй УЄФА збірна України з футболу в гостях обіграла збірну Чехії з рахунком 2:1. Голами в цьому поєдинку відзначилися Євген Коноплянка (на 45+1 хвилині), Олександр Зінченко (90+3) – Шик (4).

Читайте також: Андрій Шевченко: З чехами ми були ближчими до перемоги і здобули її заслужено

Відео голу Зінченка:

9 вересня українські футболісти зіграють другий матч у Лізі націй УЄФА - проти Словаччини у Львові.  

Фото: ua-footbal

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-