В Україні вперше пройде Європейський тиждень спорту

В Україні вперше пройде Європейський тиждень спорту

Укрінформ
Україна отримала право на приєднання до однієї з основних ініціатив ЄС у сфері спорту – Європейського тижня спорту під егідою Європейської Комісії та увійшла до переліку країн, які організовуватимуть заходи з його нагоди.

Святкування Дня фізичної культури та спорту України та Європейського тижня спорту в Україні розпочнеться 8 вересня на території НСК "Олімпійський" у Києві. Початок роботи спортивних локацій - об 11.00, урочисте відкриття – о 12.00. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

Оскільки Європейський тиждень спорту є однією з ключових подій у сфері європейської інтеграції України у галузях фізичної культури та спорту і має на меті популяризацію спорту та фізичної активності по всій Європі, Міністерство молоді та спорту України прийняло рішення розширити формат і терміни його святкування в Україні. Воно почнеться зі святкування Дня фізичної культури і спорту 8 вересня і триватиме до 30 вересня.

Читайте також: Центр Києва на вихідні перекриють через забіг Intersport Run UA

Чотири основні теми, на яких фокусується Європейський тиждень спорту: фізична активність у навчальних закладах, на робочому місці, на відкритих майданчиках, у спортивних клубах і фітнес-центрах. У 2017 році у святкуванні Європейського тижня спорту взяли участь 12 мільйонів людей у 32 країнах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-