Цуренко завершила виступ на US Open в 1/4 фіналу

Цуренко завершила виступ на US Open в 1/4 фіналу

Укрінформ
Друга "ракетка" України Леся Цуренко не змогла пробитися до півфіналу заключного в сезоні тенісного турніру серії Grand Slam - Відкритого чемпіонату США (US Open) у Нью-Йорку з загальним призовим фондом $53 млн.

У матчі 1/4 фіналу змагань Цуренко (36-й номер світового рейтингу) за 59 хвилин програла 19-й "ракетці" світу японці Наомі Осаці - 1:6, 1:6, повідомляє Укрінформ.

За вихід у фінал US Open Осака зустрінеться з переможницею протистояння між американкою Медісон Кіз (14) і іспанкою Карлою Суарес Наварро (24).

Читайте також: Стівенс склала повноваження чемпіонки US Open, програвши в 1/4 фіналу Севастовій

Осака вперше в кар'єрі зіграє у півфіналі турніру серії Grand Slam. Раніше її кращим результатом був вихід у четверте коло Відкритого чемпіонату Австралії у 2018 році. Осака втретє бере участь на турнірі в Нью-Йорку, в 2016 та 2017 роках роках вона програла на стадії третього кола. У нинішньому сезоні японка виграла турнір в Індіан-Веллсі.

Участь в 1/4 фіналу на Відкритому чемпіонаті США гарантувало Цуренко новий рекорд в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA) - 26-е місце. До цього кращим результатом Лесі на турнірах серії Grand Slam було четверте коло на US-Open-2016 і Ролан Гаррос-2018.

Відкритий чемпіонат США-2018 завершиться 9 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-