Грізманн: Дивно і прикро, що жоден француз не стане кращим гравцем року від ФІФА

Грізманн: Дивно і прикро, що жоден француз не стане кращим гравцем року від ФІФА

Укрінформ
Нападаючий іспанського футбольного клубу "Атлетико Мадрид" і збірної Франції Антуан Грізманн прокоментував обрання ФІФА трійки претендентів на звання кращого гравця року.

Антуан Грізманн, зокрема, вважає дивним, що до трійки номінантів не потрапив жоден представник країни, яка виграла чемпіонат світу.

"Це був мій найуспішніший сезон в плані трофеїв. Бувало, що я забивав більше голів, але в плані титулів він безперечно кращий. Дивно і прикро, що жоден француз не потрапив до трійки номінантів на приз кращому гравцеві року ФІФА. Адже цей приз вручає ФІФА, вона ж займається організацією чемпіонату світу. Ми його виграли, а в списку номінантів французів немає. Це їх вибір, але він досить дивний", - цитує Грізманна tribuna.com

Як повідомляв Укрінформ, днями Міжнародна федерація футбольних асоціацій (ФІФА) визначила трьох претендентів на звання кращого гравця року. На нагороду ФІФА претендують форвард італійського футбольного клубу "Ювентус" і збірної Португалії Кріштіану Роналду (екс-гравець "Реала"), півзахисник мадридського "Реала" і збірної Хорватії Лука Модрич і півзахисник "Ліверпуля" Мохамед Салах.

Читайте також: ФІФА визначила трійку претендентів на кращого гравця року

Ім’я переможця буде оголошено 24 вересня у Лондоні на церемонії вручення нагород ФІФА-2018.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-