Букмекери зробили прогноз на матч Чехія - Україна

Букмекери зробили прогноз на матч Чехія - Україна

Укрінформ
6 вересня національна збірної України з футболу зіграє у гостях стартовий матч Ліги націй проти команди Чехії.

На думку букмекерів, невелику перевагу в цьому поєдинку мають господарі поля, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на перемогу чехів з коефіцієнтом - 2,40, на успіх українців - 3,10, на нічию - також 3,10.

Зустріч обслуговуватиме суддівська бригада з Англії. Головний арбітр - Ентоні Тейлор, лайнсмени - Гері Бесвік, Адам Нанн, четвертий рефері - Пол Тірні.

Історія протистояння футболістів України та Чехії на рівні національних збірних нараховує поки лише два поєдинки. 6 вересня 2011 року наша команда розгромно програла суперникам у Празі - 0:4, а 15 серпня 2012 року у Львові команди розійшлися миром - 0:0.

Перед нинішнім матчем головний тренер української збірної Андрій Шевченко зазначив, що Ліна націй - один із шансів на шляху до Євро-2020, який варто використати. Він також наголосив на важливості стартової гри.

"Велике значення має стартова гра з Чехією. Будемо від неї відштовхуватися й коригувати подальшу стратегію. Нас чекає непростий поєдинок. Чехи можуть міняти тактику, вони однаково добре використовують системи 3-4-3 та 3-5-2, мають для цього прекрасних виконавців", - сказав наставник українських футболістів.

Нагадаємо, збірні України та Чехії виступають у Лізі В. У групі 1 Ліги націй також грає команда Словаччини, з якої українці зустрінуться у Львові 9 вересня. Всього у стартовому розіграші ЛН беруть участь 55 європейських збірних.

Читайте також: Збірна України перед матчем із Чехією провела відкрите тренування у Києві

Поєдинок Чехія - Україна відбудеться у четвер на міському стадіоні Мирослава Валенти в Угерське-Градіште. Початок - о 21.45. Матч покажуть у прямому ефірі одразу два українські телеканали - "Футбол 1" та "Україна".

Додамо, що 6 вересня у Чехії очікується малохмарна погода без опадів за температури 18-22 градуси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-