Збірна України перед матчем із Чехією провела відкрите тренування у Києві

Збірна України перед матчем із Чехією провела відкрите тренування у Києві

Фото, відео
Укрінформ
Збірна України з футболу провела відкрите тренування напередодні стартових матчів у Лізі націй УЄФА, перший з яких відбудеться вже завтра, 6 вересня, проти Чехії.

У відкритому тренуванні на стадіоні НСК "Олімпійський" в Києві 4 серпня взяли участь 25 виконавців, викликаних на збір головним тренером Андрієм Шевченком. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Перед виходом на зелений газон гравці презентували українським військовим сувеніри від Федерації футболу України. Герої зараз проходять лікування у шпиталі й були запрошені на

Відкрите тренування збірної України з футболу у Києві / Фото: Данііл Шамкін, Укрінформ

відкрите тренування.

Андрій Шевченко запропонував футболістам серйозну годинну роботу. Адже вже сьогодні вранці команда вирушає до Чехії, тому часу на ретельну підготовку до стартової гри обмаль. Розділивши футболістів на кілька груп, на початку заняття Андрій Шевченко разом із Мауро Тассотті приділили багато уваги роботі із захисною ланкою команди, відпрацьовуючи синхронність дій. На іншому боці поля за допомогою Андреа Малдери втягувався в роботу новий асистент Андрія Шевченка Олександр Шовковський. Завершилося тренування міні-футбольним матчем, у якому кілька влучних ударів по воротах зірвали оплески на трибунах. Після заняття футболісти подарували вболівальникам м'ячі.  

Читайте також: Стартові матчі Ліги націй УЄФА збірна України зіграє у жовтій формі

Відео тренування:

Нагадаємо, на старті Ліги націй УЄФА на збірну України з футболу чекають два поєдинки: проти Чехії на виїзді (6 вересня) та проти Словаччини - 9 вересня у Львові. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-