Селезньов:

Селезньов: "Акхісар" не відпустив би в "Галатасарай" і за мільярд

Укрінформ
Форвард збірної України і турецького футбольного клубу "Акхісар" Євген Селезньов прокоментував трансфер до клубу "Галатасарай", який зірвався.

Євген Селезньов, зокрема, зазначив, що перехід до клубу "Галатасарай" був його мрією, але керівництво "Акхісара" заявило, що не відпустить навіть за мільярд.

"В останній день надійшла офіційна пропозиція. Як я не просив і не благав президента клубу, вони навіть чути мене не хотіли. Навіть лише мене - вони "Галатасарай" слухати не хотіли. Сказали: "Хоч мільярд пропонуйте, ми його не відпустимо". Це було дуже прикро, якщо чесно.

Не знаю, чи то так цінують. Звичайно, приємно, з одного боку, що цінують, але "Галатасарай" - це була моя мрія. Значить, ця ситуація повинна мене зробити сильнішим, щоб взимку перейти", - цитує Селезньова footballua.tv

Нагадаємо, Євген Селезньов увійшов до складу 26 футболістів, яких головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко викликав на матчі Ліги націй УЄФА проти Чехії та Словаччини. Поєдинок з Чехією збірна України проведе вдома вже 6 вересня, він розпочнеться о 21.35.

Читайте також: Збірна України з футболу збирається у Києві для підготовки до старту Ліги націй УЄФА

Всього на рахунку 33-річного українського футболіста Євгена Селезньова в складі "Акхісара" - 12 голів і 2 результативні передачі в 25 матчах. У нинішньому сезоні він відзначився 1 голом у 2 матчах.

 Фото:: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-