Збірна України з футболу збирається у Києві для підготовки до старту Ліги націй УЄФА

Збірна України з футболу збирається у Києві для підготовки до старту Ліги націй УЄФА

Укрінформ
Сьогодні, 3 вересня, національна збірна України з футболу розпочинає у Києві підготовку до стартових матчів Ліги націй УЄФА проти Чехії та Словаччини.

Збір викликаних гравців призначений у Києві на 12.00. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Перше заняття на зборі "синьо-жовті" розпочнуть о 18.00 на полі НТК ім. В. Баннікова. 4 вересня також о 18.00 збірна України проведе відкрите тренування на головній арені країни - стадіоні НСК "Олімпійський". За 15 хвилин до початку відкритого тренування гравці презентують глядачам новий комплект форми.

Загальна кількість виконавців, викликаних на збір, становить 26 чоловік:
воротарі - Андрій П'ятов, Денис Бойко, Андрій Лунін;
захисники - Ярослав Ракіцький, Сергій Кривцов, Олег Данченко, Микола Матвієнко, Микита Бурда, Олександр Караваєв, Євген Хачеріді, Євген Макаренко, Андрій Цуріков, Василь Кравець;
півзахисники - Євген Коноплянка, Андрій Ярмоленко, Тарас Степаненко, Марлос, Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Віталій Буяльський, Володимир Шепелєв, Олександр Зінченко, Руслан Малиновський;
нападники - Роман Яремчук, Євген Селезньов, Артем Бесєдін.

Завтра до розташування команди прибуде й Артем Бесєдін для розмови з головним тренером та лікарями. За традицією, що склалася, футболісти, які отримали ушкодження, неодмінно приїжджають до збірної у перший день зборів, щоб особисто розповісти про стан свого здоров’я та процес реабілітації.

Читайте також: Селезньов замінить Бесєдіна в збірній України

Зазначимо також, що напередодні головний тренер "синьо-жовтих" Андрій Шевченко прийняв рішення перевести з резервного списку до групи учасників НТЗ 21-річного захисника іспанського "Луго" Василя Кравця. Талановитий оборонець раніше отримав виклик до молодіжної збірної, однак після рішення тренерського штабу головної національної команди змінює пункт призначення і має шанс довести правомірність своїх амбіцій щодо дебюту в національній збірній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-