"Динамо" не встигло підписати форварда до закриття трансферного вікна

Укрінформ
Київський футбольний клуб "Динамо" не встиг підписати до закриття трансферного вікна центрфорварда, який міг би на рівних конкурувати з Артемом Бесєдіним за місце в старті.

Трансферне вікно в УПЛ закрилося в ніч з 3 на 4 вересня. Після цього і до початку січня 2019 року клуби можуть реєструвати лише вільних агентів. Про це повідомляє Sport Arena.  

Єдиним центральним форвардом, якого змогло підписати "Динамо" влітку, став 18-річний Владислав Супряга з "Дніпра-1", який до цього мав досвід ігор лише на рівні другої ліги, а також за юнацькі збірні. Саме він, а також 19-річний Назарій Русин конкуруватимуть з Артемом Бесєдіним як мінімум до зими.

Як повідомляв Укрінформ, президент "Динамо" Ігор Суркіс після підписання Супряги заявив, що "клуб продовжує шукати форварда, який одразу ж, із перших матчів міг би підсилити команду, але такого, який безболісно та швидко адаптується в команді".

Читайте також: Ігор Суркіс: Супряга отримає в "Динамо" шанс і повинен ним скористатися

Зазначимо, що влітку "Динамо" вдалося посилити інші позиції, підписавши лівого захисника Сідіклея, опорного хавбека Че Че, а також атакуючих півзахисників Вітора Буено і Міккеля Дуелунда. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-