Ігор Суркіс: Супряга отримає в

Ігор Суркіс: Супряга отримає в "Динамо" шанс і повинен ним скористатися

Укрінформ
Президент київського футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував підписання 18-річного форварда збірної України U-19 Владислава Супряги.

Ігор Суркіс, зокрема, зазначив, що вважає Владислава Супрягу перспективним футболістом, але "Динамо" продовжує пошуки форварда, який "одразу ж, із перших матчів міг би підсилити" команду.

"Ми вели переговори, нарешті вони завершилися успіхом. Хочу вам представити гравця київського "Динамо" Владислава Супрягу. Я, людина, яка працює у футболі протягом 25-ти років, так само, як багато спеціалістів, також вважаю, що у Владислава є величезна перспектива та велике майбутнє в нашій команді. Ми підписали п’ятирічний контракт, із чим я його й вітаю. Бажаю йому проявити всі свої найкращі якості, які у нього, без сумніву, є.

Я його не почув, а побачив самого гравця ще два роки тому, коли він дебютував за "Дніпро-1". Мені сподобалися його неординарні, як для цього віку, швидкісні якості, які він демонструє на полі, та хороше бачення воріт суперника. Найближчим часом він залікує травму, яку отримав ще на юнацькому чемпіонаті Європи, де його команда, вважаю, виступила гідно. На жаль, останній матч вийшов провальним, адже грати через два дні на третій на штучних полях у такому віці важко. Ми давно "вели" Супрягу, і я задоволений, що нам вдалося здійснити цей трансфер. Радо приймаємо його до нашої динамівської родини.

Супрягою цікавилися європейські клуби? Це правда. Не секрет, що європейські клуби виходили на керівництво дніпровського клубу. Але мудрість Супряги й полягає у тому, що вже у цьому віці він розуміє: щоб вийти на новий якісний рівень, необов’язково потрапити до Європи. Ми дамо Владиславу шанс, і він має ним скористатися.

Але ми продовжуємо шукати нападника, який одразу ж, із перших матчів міг би нас підсилити, але, повторюся, такого, який безболісно та швидко адаптується в команді. Штаб Хацкевича разом із селекційною службою продовжують пошуки", - цитує Суркіса прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: Супряга перейшов у «Динамо» за 6 млн євро

Як повідомляв Укрінформ, 10 серпня київський клуб "Динамо" посилився юним форвардом з "Дніпра-1". За інформацією Tribuna.com, "Динамо" заплатило за трансфер Владислава Супряги 6 млн євро. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-