Вербич: Ми розчаровані результатом в Амстердамі, але шанс на прохід

Вербич: Ми розчаровані результатом в Амстердамі, але шанс на прохід "Аякса" є

Фото
Укрінформ
Словенський півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Беньямін Вербич поділився враженнями від першого матчу з голландським "Аяксом" (1:3) в рамках плей-офф раунду Ліги чемпіонів УЄФА.

Беньямін Вербич, зокрема, зазначив, що команда розчарована результатом матчу в Амстердамі, але шанс на прохід "Аякса" зберігається і в Києві динамівці "віддадуть себе на 100%".

"Ми розчаровані результатом. Звичайно, перш за все, першим таймом. Я вважаю, нам трохи не пощастило. Ми могли пробивати пенальті, ще мали можливості, але це футбол. У них хороша команда, нас покарали за наші помилки. У другому таймі ми грали краще, але цього виявилося мало для голу.

Читайте також: "Динамо" програло в Амстердамі "Аяксу" у відборі Ліги чемпіонів УЄФА

Ми маємо всі шанси на прохід далі. Чекаємо багато людей на трибунах в Києві. Сьогодні суперники грали на своєму стадіоні, зі своїми фанами, у своїй атмосфері. Ми очікуємо такого ж в Києві.

Футболісти "Аякса" пресингували відразу після того, як втрачали м'яч, по 3-4 гравці й потім відразу починали контратаки, нам було важко. Ми мали давати їм менше простору між лініями і звичайно ж, більше забивати. Це досвід для нас, відмінний шанс отримати досвід кращого футболу в світі. Ми всі повинні докласти великих зусиль, щоб наша мрія стала реальністю. Я впевнений, в Києві ми віддамо себе на 100%. "Аякс" - сильна команда, але ми чекаємо другий матч з оптимізмом", - цитує Вербича прес-служба ФК "Динамо".

Матч "Динамо" проти "Аякса" в Амстердамі (1:3). 22 серпня 2018 року/Фото: ФК "Динамо"

Як повідомляв Укрінформ, футболісти київського "Динамо" поступилися у середу, 22 серпня, в Амстердамі "Аяксу" (1:3) у першому матчі раунду плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА. М'ячі на "Йоган Кройфф Арені" забили Томаш Кендзьора (на 16-ій хвилині) - Донні ван де Беек (2), Хакім Зієш (35) та Душан Тадич (43).

Читайте також: Хацкевич: В Києві "Динамо" покаже зовсім іншу гру проти "Аякса"

Поєдинок у відповідь відбудеться 28 серпня на столичному стадіоні НСК "Олімпійський". Переможець протистояння за сумою двох матчів вийде до групового етапу Ліги чемпіонів, жеребкування якого відбудеться 30 серпня. Команда, що програла, наступного дня стане учасницею жеребкування групової стадії Ліги Європи УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-