Хацкевич: В Києві

Хацкевич: В Києві "Динамо" покаже зовсім іншу гру проти "Аякса"

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував поразку команди від голландського "Аякса" (1:3).

Олександр Хацкевич на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що у матчі-відповіді в Києві динамівці покажуть зовсім іншу гру проти "Аякса", більше уваги приділять атаці. 

"Неприємно пропускати вже на першій хвилині. Йде тиск з боку трибун, була допущена індивідуальна помилка в цьому епізоді. Але потім ми зрівняли рахунок, після чого арбітр цілком міг призначати пенальті в епізоді з Циганковим. При цьому стверджувати, що там стовідсотковий пенальті, не буду, оскільки поки не бачив цього моменту. У першому таймі була присутня певна невпевненість при контролі м'яча, віддали супернику середину поля. Ми намагалися виходити в атаку через середній і короткий пас. "Аякс" атакував великими силами, і при втраті м'яча ми мали непогані шанси на вихід в контратаку. 

У другому таймі можна було побачити, що все виходить, якщо дисципліновано діяти на полі і виконувати всі вимоги тренерського штабу. До того ж в першому таймі наші захисники при флангових передачах чомусь тримали зони, а не грали персонально, через що ми пропустили третій м'яч. У перерві акцентували увагу хлопців на цьому в тому числі.

Чи є шанс пройти в груповий етап Ліги чемпіонів? Якщо абстрагуватися від результату, який поки 3:1 на користь "Аякса", то, звичайно, є. У Києві ми більше уваги приділимо атаці, але при цьому не будемо забувати про оборону. Другий тайм сьогоднішнього матчу показав, що коли ми володіємо м'ячем, "Аякс" відчуває себе некомфортно. Інша справа, що навіть при такому ході подій ми робили багато втрат. Тому в Києві буде зовсім інша гра, в якій все і вирішиться", - цитує Хацкевича прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: "Динамо" програло в Амстердамі "Аяксу" у відборі Ліги чемпіонів УЄФА

Як повідомляв Укрінформ, футболісти київського "Динамо" поступилися у середу, 22 серпня, в Амстердамі "Аяксу" (1:3) у першому матчі раунду плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА. М'ячі на "Йоган Кройфф Арені" забили Томаш Кендзьора (на 16-ій хвилині) - Донні ван де Беек (2), Хакім Зієш (35) та Душан Тадич (43).

Відео кращих моментів:

Поєдинок у відповідь відбудеться 28 серпня на столичному стадіоні НСК "Олімпійський". Переможець протистояння за сумою двох матчів вийде до групового етапу Ліги чемпіонів, жеребкування якого відбудеться 30 серпня. Команда, що програла, наступного дня стане учасницею жеребкування групової стадії Ліги Європи УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-