Вербич: У

Вербич: У "Аякса" дуже хороша передня лінія і сильні гравці в атаці

Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Беньямін Вербич поділився очікуваннями від майбутнього протистояння з голландським "Аяксом".

Беньямін Вербич в інтерв’ю "Футбол 24", зокрема, зазначив, що у "Аякса" дуже хороша передня лінія і сильні гравці в атаці, але "Динамо" знає свою силу і може добре зіграти в цьому поєдинку.

"Зараз ми граємо багато матчів, але, звичайно, думаємо наразі лише про гру з "Аяксом". Це буде дуже важливий момент сезону. Тому ми спрямуємо всю нашу енергію на ці два матчі, і ми готові. Ми дивилися останні матчі "Аякса", зокрема, в Лізі чемпіонів проти "Стандарда". У них дуже хороша передня лінія, сильні гравці в атаці, маємо бути обережними з ними. Та ми знаємо свою силу і знаємо, що можемо добре зіграти проти "Аякса". З нетерпінням чекаємо на цю гру. Це буде матч рівня Ліги чемпіонів.

У порівнянні зі "Славією"? Це буде і легше, і важче одночасно. Вони не грають так багато верхом, як "Славія", тому в цьому плані нам буде легше. Але вони набагато сильніші в комбінаційній грі, швидкі. Тому треба бути уважними, особливо з їхніми контратаками. Сподіваюся, що наша команда зможе забити. Коли команда досягає результату, то неважливо, хто забиває м’ячі. Звичайно, я радію, коли забиваю", – сказав хавбек.  

Читайте також: Експерт розповів голландцям, що Кендзьора - слабка ланка в захисті "Динамо"

Нагадаємо, поєдинок "Аякс" – "Динамо" в рамках першої зустрічі команд у раунді плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться в Амстердамі 22 серпня і розпочнеться о 22.00. Матч наживо покаже телеканал "Футбол 2". Гра у відповідь відбудеться 28 серпня в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський". 

Фото: ФК "Динамо"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-