Експерт розповів голландцям, що Кендзьора - слабка ланка в захисті

Експерт розповів голландцям, що Кендзьора - слабка ланка в захисті "Динамо"

Укрінформ
Колишній експерт телеканалу "Футбол 1/2" Євген Левченко розповів голландському виданню De Telegraaph про сильні та слабкі сторони київського "Динамо" перед матчем з "Аяксом".

Екс-хавбек збірної України Євген Левченко, зокрема, звернув увагу на ряд футболістів київської команди, які мають вийти в основі на перший матч з "Аяксом". Найслабшою ланкою, за його версією, є Томаш Кендзьора.

"Циганков - дуже технічний і швидкий гравець, який не боїться приймати рішення. У матчі проти "Олександрії" він забив переможний гол, вийшовши на заміну. Ще один гравець, на якого варто звернути увагу - Беньямін Вербич, 24-річний вінгер, дуже розумний футболіст. Гравець збірної Словенії добре діє індивідуально і націлений на ворота.

Двоє опорних півзахисників - гравці збірної України Сергій Сидорчук та Денис Гармаш. У останнього іноді виникають напади агресії, коли він може просто когось вдарити в центрі поля і бути видаленим з поля. А ось форвард Артем Бесєдін діє нерівно. У нього трохи техніки, але він дуже хороший в верхових єдиноборствах.

Бесєдіну непросто з реалізацією моментів, але він добре провів матчі зі "Славією" в минулому раунді. Артем багато пересувався по полю, хоча нечасто повертався назад. А ось правий захисник Томаш Кендзьора - слабка ланка в четвірці захисників. Він несильний гравець, тому "Аяксу" варто за ним придивитися", - цитує Левченка Sport Arena

Читайте також: Наставник "Аякса": "Динамо" сильніше, ніж наші попередні суперники

Нагадаємо, поєдинок "Аякс" – "Динамо" в рамках першої зустрічі команд у раунді плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться в Амстердамі 22 серпня і розпочнеться о 22.00. Матч наживо покаже телеканал "Футбол 2". Гра у відповідь відбудеться 28 серпня в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-