Наставник

Наставник "Аякса": "Динамо" сильніше, ніж наші попередні суперники

Укрінформ
Головний тренер голландського футбольного клубу "Аякс" Ерік тен Хаг із повагою ставиться до завтрашнього суперника - київського "Динамо".

Ерік тен Хаг, зокрема, зазначив, що "Динамо" сильніше, ніж їх попередні суперники, а 4 перемоги київського клубу в нинішньому сезоні з рахунком 1:0 свідчать про високу організацію гри.

"Динамо" сильніше, ніж наші попередні суперники. Це динамічна команда з сильним характером. У цьому сезоні вони дуже мало пропускають. Чотири перемоги з рахунком 1:0 свідчать про високу організацію гри. Так що шанси на прохід далі оцінюю як п'ятдесят на п'ятдесят. У першому матчі треба обов'язково перемагати", - цитує Хага footballua.tv. 

Також наставник "Аякса" особливо відзначив лідерів "Динамо" цього сезону - Віктора Циганкова і Беньяміна Вербича. Втім, Хаг сподівається, що підтримка рідних трибун дозволить його команді відправитися до Києва на матч-відповідь з комфортним результатом.

Читайте також: "Динамо" у складі 21 футболіста вирушило на матч проти "Аякса"

Нагадаємо, поєдинок "Аякс" – "Динамо" в рамках першої зустрічі команд у раунді плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться в Амстердамі 22 серпня і розпочнеться о 22.00. Матч наживо покаже телеканал "Футбол 2". Гра у відповідь відбудеться 28 серпня в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-