Баскетбол: 4 гравці збірної Японії зі скандалом залишили Азійські ігри

Баскетбол: 4 гравці збірної Японії зі скандалом залишили Азійські ігри

Укрінформ
Збірна Японії з баскетболу, яка зараз виступає на Азійських іграх в Індонезії, залишилася одразу без 4 гравців.

Днями Юя Нагайосі, Такуя Хасімото, Такума Сато і Кейта Імамура були помічені у компанії повій, усі були вдягнені у форму національної збірної. Шеф-місії збірної Японії на Азійських іграх Ясухіро Ямасіта сьогодні оголосив, що акредитації цих гравців уже анульовані, а їх відправлено з Джакарти додому власним коштом. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Відтепер усі свій наступні поєдинки збірна Японії гратиме лише вісьмома гравцями.

Позиція НОК Японії наступна: "Спортсмен має бути взірцем для усього суспільства, представляти свою країну на Азійських іграх, це не лише стояти із медалями на п’єдесталі, а й давати позитивний приклад усім довкола своєю поведінкою і вчинками".

Збірна Японії з баскетболу на старті Азійських ігор в Індонезії програла Тайваню з рахунком 65:71, а у другому матчі перемогла Катар - 82:71. Саме Хасімото та Імамура були найрезультативнішими гравцями збірної Японії у переможному матчі.

Читайте також: Американський баскетболіст Кристіан Джонс виступатиме за український "Хімік"

Нагадаємо, що збірна Японії вийшла у 2-е коло кваліфікації на чемпіонаті світу з баскетболу і, як і збірна України, зберігає шанси наступного року здобути путівку до Китаю, де і відбуватиметься турнір.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-