Букмекери дали прогноз на матч Аякс - Динамо

Букмекери дали прогноз на матч Аякс - Динамо

Укрінформ
22 серпня футболісти київського "Динамо" проведуть в Амстердамі першу гру плей-офф відбору Ліги чемпіонів проти "Аякса".

На думку букмекерів, помітну перевагу в цьому поєдинку матиме голландський клуб, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - компанія William Hill приймає ставки на перемогу підопічних Олександра Хацкевича з коефіцієнтом 5,50, на господарів поля - 1,61. Нічия оцінюється в 3,80.

Зустріч розсудить французька бригада рефері на чолі з Клеманом Тюрпеном. Лайнсмени - Ніколя Дано та Сіріль Грінгор, четвертий арбітр - Гійом Дебар.

У евроубках "Динамо" та "Аякс" сустрічалися між собою лише одного разу - у раунді плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів сезону-2010/2011. Підсумкову перемогу з рахунком 3:2 святкував "Аякс" (1:1 - у Києві, 2:1 - в Амстердамі).

Динамівця Дениса Гармаша було вилучено з поля у київському матчі. Це один з чотирьох футболістів, які донині виступають за свої клуби. Сім де Йонг провів тоді за "Аякс" обидві зустрічі, а  Дейлі Блінд, який повернувся нинішнього літа з "Манчестер Юнайтед", в амстердамському матчі був в запасі. Резервний 2010 року голкіпер киян Денис Бойко за обома поєдинками спостерігав з лави запасних.

"Динамо" може зіграти на груповій стадії Ліги чемпіонів в 17-те і утретє за останні чотири сезони. Рік тому "Динамо" програло "Янг Бойз" у третьому відбірковому раунді Ліги чемпіонів (3:1 - удома, 0:2 - в гостях). Кияни продовжили боротьбу у Лізі Європи і дійшли до 1/8 фіналу. На цій стадії вони поступилися римському "Лаціо" із загальним рахунком 2:4.

"Динамо" утретє бере участь в раунді плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів. Якщо 2010 року воно поступилося "Аяксу", то у сезоні-2012/2013 перемогло менхенгладбахську "Боруссію" із загальним рахунком 4:3. Кияни тричі брали участь і в раунді плей-офф Ліги Європи, причому, незмінно перемагали.

На попередній стадії Ліги чемпіонів "Динамо" взяло гору над празькою "Славією" (1:1 - в гостях, 2:0 - вдома). Це продовжило його серію гостьових нічиїх в єврокубках до трьох зустрічей. "Синьо-білі" не перемагали в турнірах УЄФА на виїзді в останніх чотирьох матчах (три нічиї, одна поразка).

"Аякс" у нинішньому відборі ЛЧ вибив австрійський "Штурм" (2:0, 3:1) у другому раунді та бельгійський "Стандард" (2:2, 3:0) - у третьому.

Оцінюючи шанси команд в очному протистоянні, легендарний футболіст "Динамо" 70-х років Віктор Матвієнко, зазначив, що нашій команді буде нелегко. Голландці мають збалансований склад, прекрасних молодих виконавців. Команда демонструє тотальний футбол - ефективно використовує пресинг, стрімко атакує.

Нагадаємо, перша зустріч плей-офф раунду Ліги чемпіонів "Аякс" - "Динамо" відбудеться 22 серпня в Амстердамі на 51-тисячній "Йоган Кройфф Арені". Стартовий свисток пролунає о 22.00 за київським часом. Поєдинок покаже у прямому ефірі телеканал "Футбол 2". Початок трансляції о 21.45.

Читайте також: Динамівець Циганков визнаний кращим футболістом 5 туру УПЛ

Зустріч у відповідь команд пройде у Києві 28 серпня.

На фото: "Йоган Кройфф Арена".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-