Ліга Європи УЄФА:

Ліга Європи УЄФА: "Маріуполь" програв "Бордо" в Одесі

Укрінформ
Футболісти "Маріуполя" не втримали переможний результат і у підсумку програли французькому "Бордо" у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА.

Арбітр зустрічі Іван Бебек з Хорватії, який обслуговував поєдинок "Маріуполь" - "Бордо" на стадіоні "Чорноморець" в Одесі, зафіксував поразку господарів з рахунком 1:3, повідомляє Укрінформ.

Дмитро Мішньов на 7-й хвилині з межі штрафного майданчика влучно пробив під ліву стійку, вивівши "Маріуполь" вперед. Однак, ще до перерви "жирондинці" повели у рахунку завдяки голам Гаетана Лаборда (33, 37), який скористався помилками захисту, зокрема, голкіпера приазовців Рустама Худжамова. У другому таймі автором третього забитого м'яча у ворота "Маріуполя" став Орельєн Чуаемі (49).

Поєдинок у відповідь відбудеться 16 серпня в Бордо.

Переможець за сумою двох матчів зіграє у вирішальній стадії відбору Ліги Європи - раунді плей-офф - з кращою командою в парі "Ягеллонія" (Польща) - "Гент" (Бельгія).

Читайте також: Хачеріді та Шахов допомогли ПАОКу перемогти "Спартак" у відборі Ліги чемпіонів УЄФА

Зазначимо, що це перша єврокубкова кампанія в історії "Маріуполя". У другому раунді відбору нинішньої Ліги Європи маріупольці залишили за бортом турніру володарів Кубка Швеції - клуб "Юргорден" (1:1, 2:1).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-