Чемпіонат світу з хокею-2018 перенесли з Одеси до Києва через інфраструктуру - Жданов

Чемпіонат світу з хокею-2018 перенесли з Одеси до Києва через інфраструктуру - Жданов

Укрінформ
Міністр молоді та спорту Ігор Жданов розповів, чому навесні цього року було перенесено з Одеси до Києва чемпіонат світу з хокею серед юніорів.

Жданов, що завершує свою робочу поїздку до Одеської області, під час зустрічі з представниками молодіжної та спортивної громадськості регіону наголосив, що обговорив з керівництвом облдержадміністрації стан реалізації проекту реконструкції одеського Палацу спорту. Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Чемпіонат світу з хокею-2018 серед юніорів довелось перенести з Одеси до Києва з однієї причини - не виявилось жодного підготовленого майданчика для проведення змагань міжнародного рівня. Необхідні кошти в обсягу 120 мільйонів гривень, нарешті, спільними зусиллями Державного фонду регіонального розвитку та обласною владою Одещини знайшли, і розпочато реалізацію проекту реконструкції Палацу спорту. Тут буде льодова арена, баскетбольні, волейбольні та гандбольні майданчики", - зазначив Жданов.

Міністр уточнив, що планується закінчити реконструкцію Палацу спорту в 2019 році.

За словами Жданова, цього року успішно споруджено на березі Чорного моря також чудову базу спортивного товариства "Динамо".

Як повідомлялося, міністр молоді та спорту знайомився 8-9 серпня зі станом спортивної інфраструктури на Одещині, провів зустрічі зі спортивним та молодіжним активом області, а також взяв участь в урочистому відкритті "Олімпійської зміни" в Українському дитячому центрі "Молода гвардія".

Читайте також: Кошти між олімпійськими видами спорту відтепер розподілятимуться автоматично

Після ознайомлення з діяльністю структур одеського Impaсt HUB Жданов заявив, що схожий Центр молодіжних і соціальних ініціатив, тільки значно потужніший, доцільно створити в Києві під егідою Мінмолодьспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-