Мирослав Ступар: Арбітр помилився, призначивши пенальті у ворота

Мирослав Ступар: Арбітр помилився, призначивши пенальті у ворота "Динамо"

Укрінформ
Екс-арбітр ФІФА Мирослав Ступар розібрав суперечливі моменти футбольного матчу третього раунду Ліги чемпіонів між празькою "Славією" і київським "Динамо" (1:1).

Він, зокрема, вважає що головний арбітр зустрічі англієць Крейг Поусон помилився, призначивши на 90+4 хвилині пенальті в ворота українського клубу, повідомляє Dynamo.kiev.ua

"Коли кияни забивали м'яч у ворота" Славії ", на поле було два м'ячі. Однак другий м'яч потрапив в поле вже тоді, коли йшла атака" Динамо ", і він не був перешкодою для однієї чи іншої команди. Що стосується забитого м'яча" Славією ", то виникають запитання. У першу чергу, до керівників УЄФА, які на матчах вищого рівня європейських клубних команд чомусь не застосовують відеосистему VAR. Якби вона була, то дала б можливість розібратися арбітру у такому складному епізоді. Скупчення гравців у штрафному майданчику киян не давало можливості чітко побачити момент, зафіксувати його, зробити правильний аналіз. Захисник "Динамо" Кендзьора у хорошому підкаті-шпагаті заблокував м'яч. Говорити, що Кендзьора порушив правила, немає підстав. Нападнику "Славії" здалося, що Кендзьора сфолив, однак дотику захисника киян до суперника не було. Арбітр помилився: поляк отримав жовту картку і в ворота киян було призначено 11-метровий удар", - сказав Ступар.

Нагадаємо, футболісти київського "Динамо" завершили у вівторок внічию (1:1) перший поєдинок з празьким клубом "Славія" у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

Читайте також: Морозюк: "Славія" грає в незвичайний футбол, якийсь британський

М'яч на 21-тисячному празькому стадіоні "Еден Арені" у киян на 82-й хвилині забив Беньямін Вербич, у господарів - Йозеф Гушбауер (90+5, з пенальті).

Матч-відповідь у Києві відбудеться 14 серпня. Поєдинок на НСК "Олімпійський" розпочнеться о 19.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-