Морозюк:

Морозюк: "Славія" грає в незвичайний футбол, якийсь британський

Укрінформ
Захисник київського футбольного клубу "Динамо" Микола Морозюк поділився враженнями від першої зустрічі з празькою "Славією" (1:1) в рамках 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА.

Микола Морозюк, зокрема, відзначив, що команді було трохи незручно грати з суперником, який сповідує такий стиль гри, у який мало хто грає в Україні.

"Важка гра. В цілому, звичайно, прикро пропустити на останній хвилині. Рахунок 1:0 давав би більше впевненості, але все вирішуватиметься в Києві. Але я думаю, що все-таки 1:1 ще краще ніж, наприклад, 0:0 і не можу сказати, що ми впевнено так заслужили перемогу.

У господарів теж було достатньо моментів. Вони грають в такий незвичайний футбол. Кожна друга передача довга, гравці під два метри, важко з ними. Боротьба, підбір, фланги, подачі відразу ж. В Україні мало хто так грає, подібні команди є, але все одно це не те, тут якийсь британський футбол. Важко під них підлаштуватися. Ми розберемо цю гру і в Києві, думаю, буде простіше", - сказав Морозюк у коментарі "Футбол 24".

Читайте також: Микита Бурда: Кендзьора в підкаті вибив м'яч, і суддя вирішив, що це пенальті

Нагадаємо, футболісти київського "Динамо" у вівторок, 7 серпня, провели перший поєдинок з празьким клубом "Славія" у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, який закінчився з рахунком 1:1. М'яч на 21-тисячному празькому стадионі "Еден Арена" у киян на 82-й хвилині забив Беньямін Вербич, у господарів - Йозеф Гушбауер (90+5). Матч у відповідь пройде 14 серпня на столичному стадіоні НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 19.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-