Триразова чемпіонка Європи Ольга Саладуха не подолала кваліфікацію в Берліні

Триразова чемпіонка Європи Ольга Саладуха не подолала кваліфікацію в Берліні

Укрінформ
Зіркова українська легкоатлетка Ольга Саладуха не зуміла пробитися до фіналу чемпіонату Європи-2018, який зараз проходить у Берліні (Німеччина).

Триразовій чемпіонці Європи Ользі Саладусі не вистачило 1 см у потрійному стрибку, щоб поборотися за свою четверту медаль. Про це повідомляє XSPORT

Для кваліфікації до фіналу чемпіонату Європи Саладуха мала стрибнути на 14,05 м. У першій спробі українка стрибнула на 13,85 м, на другій зробила заступ, а в третій – на 14,04 м.

Таким чином, 35-річна українська стрибунка у довжину Ольга Саладуха не зуміла виконати кваліфікаційний норматив і також не пройшла у фіналу за добором, оскільки всі 12 місць в медальних змаганнях були зайняті спортсменками, які виконали норматив (Солодуха стала 13-ю).

Читайте також: Легка атлетика: Піскунов - 7-й, Килипко вийшла у фінал чемпіонату Європи

Ще одна представниця України в потрійному стрибку Анна Красуцька показала результат 13,88 м і також не пробилася до фіналу змагань у Берліні.

Відзначимо, що Саладуха тричі ставала чемпіоном Європи – у 2010, 2012 та 2014 роках, двічі - призером чемпіонату світу і має "бронзу" Олімпійських ігор.

Фото: facebook.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-