Легка атлетика: Піскунов - 7-й, Килипко вийшла у фінал чемпіонату Європи

Легка атлетика: Піскунов - 7-й, Килипко вийшла у фінал чемпіонату Європи

Укрінформ
У вечірній сесії другого дня чемпіонату Європи з легкої атлетики в Берліні (Німеччина) українці брали участь в чотирьох видах програми, в тому числі у двох фіналах.

Гліб Піскунов з Херсонщини посів 7 місце у фіналі у киданні молота, а харків’янка Марина Килипко пробилася до фіналу у стрибках з жердиною. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

У першій спробі 19-річний Гліб Піскунов відправив снаряд на 73 м 99 см. Це йому дозволило увійти за підсумками трьох спроб до вісімки найкращих. У трьох фінальних підходах йому вдалося покращити свій результат – 74.62 м, що гарантувало йому підсумкову сьому позицію. Кращими тут стали польські атлети Войцех Новіцкі (80.12) та Павел Файдек (78.69).

У стрибках з жердиною без проблем пробилася до фіналу харків’янка Марина Килипко. Вона усі висоти брала з першої спроби, і для місця у топ-12 їй вистачило стрибка на 4.45 м.

Читайте також: Легка атлетика: ще 5 українців пройшли у фінал чемпіонату Європи в Берліні

Таким чином, після двох днів змагань у медальному заліку чемпіонату Європи з легкої атлетики, завдяки тріумфу Мар’яна Закальницького та Аліни Цвілій, Україна з двома медалями йде на третьому місці, поступаючись лише британцям та полякам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-