Бокс: молодіжна збірна України розпочинає 3 етап підготовки до чемпіонату світу

Бокс: молодіжна збірна України розпочинає 3 етап підготовки до чемпіонату світу

Укрінформ
Головний тренер молодіжної збірної України з боксу Олег Малованюк розповів про підготовку команди до чемпіонату світу.

Олег Малованюк, зокрема, зазначив, що збірна України збирається на тренування 7 серпня, а 19 серпня вирушає до Угорщини на чемпіонат світу з боксу серед молоді. 

"У нас робота йде системно. Провели вже два збори, а днями розпочнемо й третій. Займаємося в чудових умовах в Миговому (Чернівецька обл.).  Тут висота 1200 метрів над рівнем моря, чудова природа та умови для підготовки. На першому зборі працювали зі збірними Вірменії, Грузії, Білорусі, Молдови (у них по 8-10 спортсменів і по 2 тренери, багато боксерів – із путівками на великі турніри). На другому – зі збірними Німеччини, Білорусі, Польщі, Ізраїлю, Молдови. Дуже корисні та цікаві тренування. Хлопці в тонусі, зараз готуємо їх до третього етапу підготовки.

7-го числа збираємося розпочати й працювати до відправки на чемпіонат світу 19 серпня. Знову ж таки, працюватимемо в Миговому. Там кілька разів були зміни з датою початку будапештського турнірну, ми навіть коригували свої збори так, що довелося урізати один день занять через те, що чемпіонат світу замість 20-го числа перенесли на 19-те. Утім, у нас запланована програма підготовки реалізується згідно попереднього графіку.

Працюватимемо над тактично-технічною майстерністю. У нас попередній, другий, збір тримав 20 днів. Зараз же пропрацюємо менше – і прямо звідси вирушимо на Львів, щоб дістатися Будапешту транзитом через Відень. У перший день на чемпіонаті світу (19 серпня) буде ознайомлення, реєстрація, мандатна комісія, напевно, і зважування. А вже 21-го десь – очікуватимемо жеребу", - цитує Малованюка прес-служба Федерації боксу України. 

Склад збірної України на участь у чемпіонаті світу серед молоді в Будапешті:
категорія 52 кг: Юрій Томюк;
категорія 56 кг: Максим Галінічев;
категорія 60 кг: Тарас Бондарчук;
категорія 64 кг: Максим Молодан;
категорія 69 кг: Олександр Трутнєв;
категорія 75 кг: Богдан Толмачов;
категорія 81 кг: Віталій Стальченко;
категорія 91 кг: Марат Григорян;
категорія +91 кг: Кирило Стоянчев.

Читайте також: Бокс: українці здобули вісім нагород молодіжного Євро в Румунії

Нагадаємо, молодіжна збірна Україна з боксу виборола 7 медалей на чемпіонаті Європи-2018 в Італії, три з яких – золоті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-