Бразилець Буено відсутній в заявці

Бразилець Буено відсутній в заявці "Динамо" на матчі Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Новоспечений гравець київського футбольного клубу "Динамо" наразі відсутній в заявці клубу на матчі Ліги чемпіонів УЄФА.

До списку футболістів, заявлених "Динамо" на матчі Ліги чемпіонів, який з’явився на сайті УЄФА,  увійшли 17 гравців за списком "А" і 10 гравців за списком "Б". Вітор Буено зможе бути заявлений на раунд плей-офф. Про це повідомляє tribuna.com

Список "А": Георгій Бущан, Денис Бойко, Микола Морозюк, Сідклей, Йосип Піварич, Микита Бурда, Артем Шабанов, Тамаш Кадар, Томаш Кендзьора, Сергій Сидорчук, Че-Че, Беньямін Вербич, Владислав Калітвінцев, Олександр Андрієвський, Денис Гармаш, Віталій Буяльський, Артем Бесєдін.

Список "Б": Володимир Маханьков, Віталій Миколенко, Денис Попов, Володимир Шепелєв, Микола Шапаренко, Віктор Циганков, Георгій Цитаїшвілі, Євген Смирний, Ахмед Алібеков, Назарій Русин.

Також до заявки не потрапив голкіпер Артур Рудько, якого "Динамо" днями дозаявило на сезон-2018/19. 26-річний футболіст виступатиме під номером 72. 

Читайте також: Буено про контракт із "Динамо": Виступати в Європі було моєю мрією

Як повідомляв Укрінформ, хавбек Вітор Буено став гравцем "Динамо" 2 серпня і виступатиме під 20-м номером. Контракт на оренду гравця розрахований на 2 роки.

Фото: ФК "Динамо"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-