Буено про контракт із

Буено про контракт із "Динамо": Виступати в Європі було моєю мрією

Відео
Укрінформ
Новоспечений гравець київського футбольного клубу "Динамо" Вітор Буено,  орендований на два роки у бразильського "Сантоса", прокоментував підписання контракту, яке відбулося сьогодні, 2 серпня.

23-річний бразильський півзахисник Вітор Буено, зокрема, зазначив, що виступати в Європі було його мрією, а наслідки травми, через яку він не грав 8 місяців, вже позаду.

"Я дуже радий, що гратиму за київське "Динамо". Виступати в Європі було моєю мрією. Я прийшов в великий клуб, клуб з історією. Вже бачив гру "Динамо". Це дуже кваліфікована команда, з якою, впевнений, ми виграватимемо трофеї. Перша мета - потрапити до основного раунду Ліги чемпіонів. Зараз це основне завдання нашої команди. А потім продовжувати плідно працювати і виграти національний чемпіонат.

Читайте також: Майбутній динамівець Вітор Буено вже попрощався з "Сантосом"

Уже сьогодні проведу перше тренування з моєї нової командою, грунтовно поспілкуюся з головним тренером. Поговоримо про те, на якій позиції я принесу найбільшу користь команді. У "Сантосі" я грав на різних позиціях у передній лінії, як в центрі поля, так і на флангах. Готовий грати на будь-якій позиції, там де тренер вважатиме за краще мене використовувати.

Щодо травми. Звичайно, наслідки травми вже давно позаду. Минуло достатньо часу, щоб я встиг повністю відновитися і набрати форму, і в цьому році я повернувся до гри. Про травму давно не згадую, вже нічого не відчуваю і перебуваю в хорошій фізичній формі. Зараз готовий на сто відсотків до тренувань та ігор.

У "Сантосі" я спочатку грав під 18-м номером, але потім вирішив взяти "сімку", коли вона звільнилася. Але тоді почався не найкращий період моєї кар'єри, пов'язаний з травмою. Тому зараз я вирішив вибрати 20-й номер, який є для мене щасливим. Він приносив мені удачу ще коли я лише починав грати на дорослому рівні. Тому, сподіваюся, він допомагатиме мені й зараз", - цитує Буено офіційний сайт ФК "Динамо".

Читайте також: «Динамо» орендувало Вітора Буено

Відео підписання контракту:

Нагадаємо, 9 березня 2017 бразильський футболіст Вітор Буено дебютував в Кубку Лібертадорес в матчі проти "Спортинг Кристал", але 1 липня отримав травму коліна в грі з "Атлетико Гояніенсе" і залишився поза грою на довгі 8 місяців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-