Промоутер боксера Усика розповів, чому найближчий бій пройде не в Україні

Промоутер боксера Усика розповів, чому найближчий бій пройде не в Україні

Укрінформ
Олександр Красюк, промоутер абсолютного чемпіона світу у важкій вазі українського боксера Олександра Усика, прокоментував обрання місця проведення найближчого бою.

Олександр Красюк, зокрема, зазначив, що найближчий бій пройде у Великій Британії, адже в Україні немає критих арен відповідного типу, але в майбутньому можливий поєдинок на київській арені НСК "Олімпійський".

"Бій з Беллью швидше за все пройде саме у Великій Британії. Восени Олександр може провести бій в Лондоні або в Ліверпулі. Цього року навряд чи бій пройде в Україні, адже у нас немає критих арен такого типу. Можливо, в майбутньому проведемо бій на НСК "Олімпійський", - цитує Красюка XSPORT

Читайте також: Едді Хірн: Беллью хоче битися у дивізіоні Усика за всі пояси

Також Олександр Красюк розповів про переговори з Едді Хірном, який займається справами відомого британського боксера Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО): "Ми ведемо переговори з Едді Хірном. Він є промоутером Джошуа і Беллью. Усик кинув виклик Беллью, а завдання промоутера організувати бій для боксера. Олександр попросив з ним організувати бій, тому я не виключаю, що найближчий бій пройде саме з ним".

Нагадаємо, 22 липня українець Олександр Усик (15-0, 11 КО) здобув яскраву перемогу над уродженцем Північної Осетії Муратом Гассієвим у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії і став першим абсолютним чемпіоном світу в історії українського професіонального боксу.

Читайте також: Олександр Усик: Мій успіх у боксі - це перемога всієї України

У середу, 1 серпня, під час прес-конференції у київському ТРЦ  Gulliver Олександр підкреслив, що його успіх - це перемога всієї України, усіх тих симпатиків боксу, які щиро бажали йому успіху.

Фото: K2 Promotions

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-