Едді Хірн: Беллью хоче битися у дивізіоні Усика за всі пояси

Едді Хірн: Беллью хоче битися у дивізіоні Усика за всі пояси

Укрінформ
Промоутер Едді Хірн хотів би, щоб його підопічний "почесний" чемпіон WBC у першій важкій вазі британський боксер Тоні Беллью провів бій з Олександром Усиком у суперважкій вазі.

Проте, за словами Хірна, сам Беллью заявив, що хоче провести поєдинок з абсолютним чемпіоном світу українцем Олександром Усиком в рамках першого важкого дивізіону, щоб роздобути всі пояси.

"Я сказав команді Усика, що бій має відбутися в цьому дивізіоні, бо Тоні зараз відчуває себе в ньому відмінно. Але Беллью заявив, що хоче провести поєдинок в рамках першого важкого дивізіону, щоб роздобути всі пояси. Якщо він вийде в ринг проти такого небезпечного бійця, як Усик, то, зрозуміло, що він хоче в разі перемоги отримати найбільшу нагороду - титул абсолютного чемпіона світу.

Люди знають, що Усик зараз знаходиться в трійці кращих бійців незалежно від вагової категорії, а, може, навіть і очолює цей рейтинг. І якщо Беллью переможе його? Це буде справжнє божевілля. У нас є чудові шанси організувати такий поєдинок. Моє завдання - зробити бій, тому що мене попросив про це Беллью", - цитує Хірна klitschko-brothers.com

Читайте також: Усик погодився на бій з Беллью у Великобританії - ЗМІ

Нагадаємо, Олександр Усик здобув в ніч на 22 липня яскраву перемогу над російським боксером Муратом Гассієвим і став абсолютним чемпіоном світу, завоювавши пояси WBC, WBO, WBA, IBF, The Ring, Трофей Мохаммеда Алі та 10 млн дол призових. Після бою Олександр Усик кинув виклик британському боксеру Тоні Беллью. Поєдинок Усик (15-0, 11 КО) – Беллью (30-2-1, 20 КО) може відбутися в жовтні-листопаді 2018 року у Великій Британії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-