Букмекери дали прогноз на матч відбору Ліги Європи УЄФА

Букмекери дали прогноз на матч відбору Ліги Європи УЄФА "Маріуполь" - "Юргорден"

Укрінформ
Футбольний клуб "Маріуполь" у четвер проведе в Україні поєдинок зі шведським "Юргорденом" у другому раунді кваліфікації Ліги Європи. Перша гра у Швеції завершилася внічию - 1:1.

На думку букмекерів, поптри спрятливий результат українців на виїзді перевага в цьому протистоянні, як і раніше має шведська команда, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill оцінює перемогу "Юргордена" коефіцієнтом 2,15, успіх маріупольців - 3,90, нічию - 2,87.

Зустріч обслуговуватиме бригада арбітрів з Ірландії на чолі з Робертом Гарві. Йому допомагатимуть лайнсмени Вейн Макдонелл та Дермот Брутон, четвертий суддя - Бернард Коноллі.

Відзначимо, що "Юргорден" є 11-разовим чемпіоном Швеції. Минулого сезону він завоював "бронзу" національної першості та Кубок країни.

Тиждень тому на 35-тисячній Tele2 Arena у Стокгольмі першою відзначилася українська команда - на 37-й хвилині м'яч забив Сергій Яворський. Шведський клуб зрівняв рахунок вже на 90+4 хвилині. Зробив це Аліу Баджо.

Переможець українсько-шведського протистояння у 3 відбірковому раунді ЛЄ зустрінеться з кращою командою пари "Бордо" - "Вентспілс". У першій грі французи в Латвії перемогли - 1:0. М'яч забив Зайду Юссуф.

Читайте також: Результати перших матчів 2 раунду відбору Ліги Європи УЄФА

Нагадаємо, зустріч у відповідь 2-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи "Маріуполь" - "Юргорден" відбудеться 2 серпня в Одесі на стадіоні "Чорноморець". Стартовий свисток - о 20.00.

У прямому ефірі матч покаже телеканал "Футбол 1".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-