Хацкевич: У поєдинку з

Хацкевич: У поєдинку з "Ворсклою" не вистачало емоцій трибун

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич поділився враженнями від стартового поєдинку команди в УПЛ проти полтавської "Ворскли".

Олександр Хацкевич, зокрема, зазначив, що під час матчу на полі був силовий футбол, багато боротьби, багато зіткнень, але не вистачало емоцій трибун.

"Сьогодні на полі був силовий футбол, багато боротьби, багато зіткнень. Не вистачало емоцій трибун. Важко грати, коли чутно лише тренерів, футболістів і свистки судді. Старт чемпіонату дається важко, в минулому році ми теж важко починали, коли грали з "Чорноморцем". Головне, що сьогодні ми взяли три очки. Завтра я прокинуся і буду щасливішим, ніж сьогодні.

Лише три удари по воротах? Іноді й одного м'яча досить. Надійно зіграли в обороні. Так, в атаці виглядали, можливо, не так яскраво, але на те є причини. На сьогоднішній день видно було, що і Циганков, і Вербич досить "важкі". Не вистачало завершального удару і останнього пасу. Але гру ми забудемо, а результат залишиться", - цитує Хацкевича офіційний сайт ФК "Динамо".

Читайте також: "Шахтар" та "Динамо" успішно стартували у 28 чемпіонаті України з футболу

Відео коментаря Олександра Хацкевича:

Нагадаємо, згідно з рішенням КДК ФФУ матч першого туру УПЛ "Динамо" проводило при порожніх трибунах. Володарі "срібла" чемпіонату України сезону-2017/18 з перемоги розпочали 28-у національну першість країни. 25 липня "Динамо" на столичному НСК "Олімпійський" здобуло три очки у зустрічі з бронзовим призером полтавською "Ворсклою" - 1:0. Єдиний м'яч у власні ворота на 32-й хвилині забив захисник ворсклян Ардін Даллку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-