"Шахтар" отримав нагороди чемпіонату України сезону-2017/18

Укрінформ
Донецький футбольний клуб "Шахтар" отримав золоті медалі та Кубок чемпіонів за перемогу в чемпіонаті України-2017/18.

"Гірники" отримали золоті медалі сезону-2017/18, а капітан команди Тайсон підняв чемпіонський кубок. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Шахтар".

Урочиста церемонія нагородження відбулася в київському будинку Футболу 23 липня. В церемонії взяли участь президент Федерації футболу України Андрій Павелко та перший заступник президента УПЛ Маркіян Ключковський.

З промовою виступив генеральний директор ФК "Шахтар" Сергій Палкін.

"Хочу подякувати президенту ФФУ та віце-президенту Прем'єр-ліги. Для нас велика честь і відповідальність бути частиною футбольної сім'ї. Ми теж дуже раді вносити свій вклад в розвиток українського футболу. Вітаю наших уболівальників з одинадцятим чемпіонством. Дякуємо всім, хто підтримує нас в Харкові та інших містах України. Велике спасибі уболівальникам, які перебувають в нашому рідному Донецьку. Я дякую Паулу Фонсеці, тренерському штабу і футболістам за те, що вони показали сильний, яскравий футбол і по праву заслужили це чемпіонство", - сказав Палкін.

Головний тренер футбольного клубу "Шахтар" зі свого боку відзначив, що команда зробить усе, щоб отримати ці медалі й наступного року: "Ми робитимемо все для того, щоб знову отримати золоті медалі на цьому ж місці через рік. З таким бажанням ми входимо в новий сезон".

Читайте також: Поліція обстежила стадіон у Чернігові, де відбудеться матч "Десна" - "Шахтар"

Зазначимо, що вже в середу, 25 липня, "Шахтар" проведе матч 1-го туру УПЛ сезону-2018/19. У Чернігові о 19.00 "оранжево-чорні" зустрінуться з "Десною".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-