Поліція обстежила стадіон у Чернігові, де відбудеться матч

Поліція обстежила стадіон у Чернігові, де відбудеться матч "Десна" - "Шахтар"

Укрінформ
Чернігівська поліція обстежила стадіон ім. Ю. Гагаріна, де 25 липня відбудеться історичний для Чернігова футбольний матч між командами вищої ліги "Десна" і "Шахтар".

Чернігівська поліція також провела навчання на випадок масових порушень громадського порядку під час футбольного поєдинку. Про це у Facebook повідомив сектор комунікації ГУ НП в Чернігівській області. 

"Поліція обстежила чернігівський стадіон імені Юрія Гагаріна, де 25 липня відбудеться футбольний матч між місцевим футбольним клубом "Десна" та "Шахтарем". Правоохоронці відпрацювали схему взаємодії між поліцією, організаторами матчу та оператором стадіону у випадку масових порушень публічного порядку", - йдеться у повідомленні.

У навчаннях взяли участь патрульна поліція, Нацгвардія, рятувальники, рота патрульної служби поліції особливого призначення "Чернігів", рота поліції особливого призначення, стюарди.

Організатори матчу очікують велику кількість місцевих вболівальників та гостей, які приїдуть підтримати свої команди.

Поліція також повідомляє, що у зв’язку з матчем, з 16-ї години 25 липня рух транспорту по вулиці Шевченка (крім громадського) буде перекрито.

Читайте також: Відбулося жеребкування другого етапу Кубка України з футболу

Як відомо, право грати в українській Прем’єр-лізі в сезоні-2018/19 "Десна" виборола в кінці травня у матчі проти кропивницькоъ "Зірки", перемігши її з рахунком 4:0. Перший матч у вищій лізі вона проведе у себе вдома і гратиме з донецьким "Шахтарем".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-