Наставник

Наставник "Славії": Краще б нам дістався "Аякс" замість "Динамо"

Укрінформ
Наставник празького футбольного клубу "Славія" не в захваті від результатів сьогоднішнього жеребкування, за яким його команда гратиме з київським "Динамо" в рамках Ліги Європи.

Індржих Трпішовський, зокрема, зазначив, що у "Динамо" хороший склад футболістів і краще б у суперники "Славії" дістався "Аякс" або "Базель".

"Я не в захваті від того, що потрібно грати проти "Динамо". Краще б ми зіграли з "Аяксом" або "Базелем". З іншого боку, добре, що не попалася "Бенфіка". Її я вважаю найсильнішим з можливих суперників. У "Динамо" хороший склад, багато українських футболістів, а також якісних легіонерів на кшталт Йосипа Піварича, який зі своєю збірною дійшов до фіналу чемпіонату світу", - цитує Трпішовського Sport.ua

Читайте також: Хацкевич: перш за все "Динамо" цікавитиме кадровий потенціал "Славії"

Нагадаємо, київське "Динамо" отримало суперника у 3-му кваліфікаційному раунді найпрестижнішого континентального футбольного турниру - Ліги чемпіонів УЄФА. За підсумками жеребкування 23 липня у швейцарському Ньйоні підопічні Олександра Хацкевича у двоматчевому протистоянні зустрінуться з празькою "Славією". Матчі пройдуть 7-8 та 14-15 серпня.

Фото: slavia.cz

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-