Хацкевич: перш за все

Хацкевич: перш за все "Динамо" цікавитиме кадровий потенціал "Славії"

Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував суперника команди у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, яким стала празька "Славія".

Олександр Хацкевич, зокрема, зазначив, що перш за все "Динамо" цікавий кадровий потенціал суперника, але зараз команда зосереджена на старті чемпіонату України.

"Поки жодної інформації щодо "Славії" у нас немає. На зборі ми грали з чемпіоном Чехії, "Вікторією" із Плзеня, яка справила враження фізично міцної команди. Щось інше поки сказати не можу - так швидко інформація не збирається. Будь-яка інформація з будь-яких джерел буде корисною для нас. Перш за все нас цікавитиме кадровий потенціал суперника. Думаю, найближчим часом зберемо повну інформацію про чеський клуб. Поки же у нас попереду старт чемпіонату, що на даний момент більш важливо", - цитує Хацкевича прес-служба ФК "Динамо".

Нагадаємо, київське "Динамо" отримало суперника у 3-му кваліфікаційному раунді найпрестижнішого континентального футбольного турниру - Ліги чемпіонів УЄФА. За підсумками жеребкування у швейцарському Ньйоні підопічні Олександра Хацкевича у двоматчевому протистоянні зустрінуться з празькою "Славією". Матчі пройдуть 7-8 та 14-15 серпня.

Читайте також: Празька "Славія" стала суперницею київського "Динамо" у кваліфікації Ліги чемпіонів

Нинішній чемпіон України донецький "Шахтар" виступ у Лізі чемпіонів розпочне безпосередньо з групового турніру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-