Ребров: Конкуренція між

Ребров: Конкуренція між "Динамо" і "Шахтарем" не пропаде у новому сезоні

Укрінформ
Колишній головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Сергій Ребров поділився враженнями від початку нового футбольного сезону в Україні.

Сергій Ребров, зокрема, відзначив, що матч "Шахтар" (Донецьк) – "Динамо" (Київ) за Суперкубок України, який відкривав сезон-2018/19, не можна вважати лише виставковим.

"У жодному разі. Цього разу також було помітно, що обидві команди хочуть показати хороший рівень футболу і, найголовніше, перемогти. Так було завжди. Так, в таких поєдинках гравці, можливо, знаходяться не в самому оптимальному стані, особливо зараз - з урахуванням тієї спеки, що стояла в Одесі. Але бажання було хоч відбавляй, і "Динамо", на мій погляд, більше в цьому досягло успіхів", - сказав Ребров в інтерв’ю zbirna.com

Також екс-наставник "Динамо" поділився очікуваннями від нового сезону.

"На старті завжди цікаво. Подивимося, як буде потім. Думаю, конкуренція між "Динамо" і "Шахтарем" нікуди не пропаде, а другий ешелон до них підтягнеться. Буде складно в кожній грі. Навіть новачки УПЛ - і ті ставлять серйозні завдання. Цікаво, як вони виступлять, хоча особисто мені не зовсім приємно, коли дебютанти еліти, яких важко розглядати в якості претендентів на призові місця, запрошують іноземних фахівців. У нас вистачає і своїх молодих тренерів, у яких теж немає досвіду, і вони заслуговують на більшу увагу. Подивимося, час розсудить", - сказав Ребров.

Читайте також: "Динамо" усьоме здобуло Суперкубок України з футболу

Нагадаємо, 21 липня футболісти київського "Динамо" обіграли донецький "Шахтар" (1:0) і стали володарями Суперкубка України 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-