Футбол: київське

Футбол: київське "Динамо" презентувало новачків

Укрінформ
Напередодні відльоту футболістів "Динамо" до Одеси на матч Суперкубка України з донецьким "Шахтарем" київський клуб познайомив на базі у Кончі-Заспі зі своїми новачками.

У якості футболістів команди були представлені українець Олександр Андрієвський, а також бразильці Сідклей та Че Че, повідомляє Укрінформ.

Характеристику новобранцям дав головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич.

Читайте також: Де дивитися гру за Суперкубок "Шахтар" - "Динамо"

"Сашко Андрієвський, нарешті, став повноправним футболістом "Динамо". За той час, поки ховбек виступав за "Зорю", він отримав міжнародний досвід у Лізі Європи, його гра стабілізувалася.Сегодня він повністю влаштовує мене за тими вимогам, які пред'являються футболісту на його позиції... Ми стежили Че Че, нам у центральну зону потрібен футболіст, який володіє першим пасом. Він комунікабельний хлопець, і я сподіваюся, що з перших ігор почне показувати той футбол, на який ми чекаємо... Сідклей приєднався до нас наприкінці збору. Його сильні сторони - велика роботоздатність, хороший і націлений останній пас, чого нам не вистачає. Він надійно діє в обороні, по брівці", - сказав наставник футболістів "Динамо".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-