Де дивитися гру за Суперкубок

Де дивитися гру за Суперкубок "Шахтар" - "Динамо"

Укрінформ
У суботу, 21 липня одеський стадіон "Чорноморець" прийматиме матч за Суперкубок України між кращими вітчизняними командами минулого футбольного сезону - донецьким "Шахтарем" та київським "Динамо".

Зустріч, яка розпочнеться о 21.00, покажуть у прямому ефірі телеканали "Україна" та "Футбол1". На спеціалізованому футбольному каналі за годину до стартового свистка і відразу після церемонії нагородження в ефір вийде програма "Студія LIVE", повідомляє Укрінформ.

Права судити поєдинок Комітет арбітрів ФФУ удостоїв 42-річного харків'янина Костянтина Труханова. Головному арбітрові допомагатимуть лайнсмени - харків'яни Сергій Беккер та Олег Плужник. Обов'язки четвертого рефері виконає львів'янин Юрій Можаровський. Резервним арбітром призначений Олег Войтюк (Запоріжжя), спостерігачем арбітражу - Ігор Хіблін (Хмельницький).

На думку букмекерів, фаворитом у цьому протистоянні є чемпіон та володар Кубка країни минулого сезону "Шахтар". Так, лідер букмекерського справи - контора William Hill приймає ставки на успіх "Шахтаря" з коефіцієнтом 2,15, а на перемогу "Динамо" - 2,90. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,60. bwin має примерно такий же прогноз - відповідно 2,15 - 3,20 - 3,30.

Нагадаємо, що Суперкубком в Україні володіли лише "Шахтар" та "Динамо". Причому, у команд приблизна рівність. "Шахтар" і "Динамо" водинадцяте раз розіграють трофей між собою. Раніше донеччани і кияни перемагали по п'ять разів. Усього ж "Шахтар" є 8-разовим володарем Суперкубка України, "Динамо" - 6-разовим.

Читайте також: Відбулося жеребкування другого етапу Кубка України з футболу

Призовий фонд поєдинку становить 1,5 млн грн. Переможець отримає 1 млн грн, а команда, яка програла, відповідно - 500 тис.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-