Світоліна, Цуренко, Бондаренко, Козлова та Ястремська зіграють в основній сітці US Open

Світоліна, Цуренко, Бондаренко, Козлова та Ястремська зіграють в основній сітці US Open

Укрінформ
Органsзатори Відкритого чемпіонату США опублікували заявочний лист останнього в сезоні тенісного турніра-"мейджора", що стартує в Нью-Йорку 27 серпня.

Серед 104-х тенісисток, які потрапили до основної сітки US Open, п'ятеро представляють Україну - Еліна Світоліна, Леся Цуренко, Катерина Бондаренко, Катерина Козлова та Даяна Ястремська, повідомляє BTU.org.ua. 

"Перша" ракетка України Світоліна виступить у Нью-Йорку усьоме. Минулого року вона уперше вийшла до четвертого кола турніру, де в трьох сетах поступилася Медісон Кіс", - зазначається у повідомленні.

Цуренко удев'яте стартуватиме на US Open, але ушосте - в "основі". У Цуренко також кращим результатом є четверте коло (2016 рік).

Бондаренко вже удванадцяте зіграє на американському "мейджор" і удев'яте в основній сітці, що є кращим результатом в українському жіночому тенісі. Катерина Бондаренко - єдина українка, якій вдалося зіграти у чвертьфіналі US Open (2009).

Козлова ушосте приїжджає до Нью-Йорка і вчетверте виступить в основній сітці. Кращий результат - друге коло минулого року.

Читайте також: Еліна Світоліна отримала орден "За заслуги"

Ястремська дебютує в основній сітці "мейджора". 18-річна українка вже випробовувала власні сили у кваліфікації Відкритого чемпіонату Австралії та Вімблдону, але обидва рази програла у другому колі. Після успішних виступів на турнірах ITF у Римі та Будапешті Ястремська зуміла дебютувати в топ-100 і гарантувала собі місце в основній сітці US Open.

На фото: Еліна Світоліна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-